Op. Dr. Kemal HÜKMEN

Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Gebelik kategorisinde
düzenledi
Merhaba hocam henuz ilk gebeligim 8. Haftamin icindeyim 7+2 de kalp atisini duyduk ve bebegi gorduk, oyle buyuk belirtilerim yok ilk baslarda kasik agrisi vardi onlar gecti arada seffaf akıntı oluyor bunlarin normal oldigunu biliyorum fakat 8. Haftada gogus hassasiyeti gecti bu normalmidir belirtinin gecmesi bebegin kalbi durmasi mi demektir veya ters biseyler mi oluyor? Kanama veya kasikta degisik agrilarim olmadigi icin doktora gitmedim gitmeme gerek var mi? Hangi durumlarda doktora gitmeliyim? Belirtilere bu kadar takilmama gerek var mi lutfen aciklar misiniz belirtiler gecmesi kotu birsey mi veya neden geciyor cunku internette bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var, simdiden cok tesekkurler.

1 cevap

 
En İyi Cevap
bunlar beklenen durumlar sorun olacagını göstermez takıntı yapmaya gerek yok her şey yolunda devam ediyor takiplerinize devam etmeniz yeterli


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor
...