Op. Dr. Kemal HÜKMEN

Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Pelvik enfeksiyonlar kategorisinde
Merhaba. Ben 26 yaşında, bekarım. 20 yaşından beri ara kanamalarim oluyordu. Birkaç kez doktora basvurdum. Bana hepsi normal dedi. Bu yaşıma kadar devam etti. Geçen ay yine bu yüzden hastaneye gittim.kadin doğum doktoruna muayene oldum. Ultrason baktı normal dedi. Kan testimde Anti toxoplazma lgM= 0.11, Anti CMV lgM =0.17, Anti CMV lgG = >250.000, Anti toxoplazma lgG= 0.188, beta hcg =<0.1, Anti HAV lg G =12,15 (bende hepatit A mı var?, O yüzden yazdım kusura bakmayın), idrarda lökosit= 1.
Bana enfeksiyon tedavisi başladı doktor bey. Monosit sabah akşam 1, zolax 2 tane 7 gun arayla ictim., dex forte diye agri kesici bi de. Ben antibiyotigi bir hafta kullandım bitti. Daha da doktora gitmedim.
Benim sorunum şu ki ben uzun yıllardır böyle enfeksiyonla yaşamışım. Her ay istisnasız ara kanama oluyordu, ben bazen adet sanıyordum. O kadar oluyordu yani kanama. Bazen kanama olmuyordu,çamur gibi siyah akıntı geliyordu. Bazen kahverengi kum taneleri gibi. Ben bunu bu kadar uzun süre yaşadım. 6 yıldır. Bende kısırlık oluşmuş olabilir mi? Bunu evlenmeden anlamanın bi yolu var mıdır?  Bir cmv virüsünü ben nasıl aldığımı bilmiyorum. Bu bana sorun oluşturur mu evlilik ve çocuk sahibi olma konusunda. Daha önceden gecirilen iltihapların kısırlığa neden olduğu yazıyor. Ben çok korkuyorum. Enfeksiyon temizlenirse düzelir mi? Bana yardımcı olabilir misiniz, cevaplarınız çok kıymetli. Teşekkür ederim. Iyi günler.

1 cevap

Cmv enf geçmiş bağışıklık bırakmış sanırım genital sistem ile ılgili sorun da yok zira muayenelerde görülmemiş  elbette bebeğiniz olacak kanama iliç tekrar muayene olmalısınız tedavi gerekiyor hepatit, a geçirmiş iyileşmiş sin
10 Ekim 2019 Pelvik enfeksiyonlar kategorisinde misafir sordu
30 Ekim 2019 düzenledi
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor
...