Op. Dr. Kemal HÜKMEN

Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Aile Planlaması kategorisinde
düzenledi
Hocam yumurtlama günümü bilmiyorum daha doğrusu anlamıyorum semptomları. Gebelik düşüncem yok zaten.döngüler düzenli sınırda herzaman.en son 13 mayısta adetim bitti 16 mayısta ilişki yaşadım.30mayıstadn beride adet okacakmış gibi ağrılarım var.2 haziranda sümükümsü pembemsi gibi çokk çok belirsiz akşamınada sümükümsü kahvemsi akıntı gördüm yıne çokk az.sonra gece yarısı ve sabaha karşı gördüm.çamaşırda yok hocam sadce silince ve sümükümsü  her siliştede gelmiyor ağrıda devam edıo ara ara kasık ağrısı.İlk akıntıyı görünce adete daha var olmasına rağmen (sözde 9 haziranda olacaktı)
test yaptım negatifti.testin sonucu geçerli sayabilirmiyim artık.veya sümükümsü kahve akıntıyı görünce test yapmak yanlışmıydı sizce. Normal kaset test yapmıştım. Erken gebelik testimi almalıyım yada durum netmidir.Allah rızası İçin yardımcı olun hocam sabaha kadar uyumadım.hiç böyle bisey yaşamamıştım

1 cevap

gebe degilsin


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor
...