Op. Dr. Kemal HÜKMEN

Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Aile Planlaması kategorisinde
düzenledi
Hocam bununla ilgili sorulamrıma ve hepsıne hep cevapladınjz Allah razı olsun sizden. Bu konumla işgili size son bir sorum olacaktı. Normalde bazen 32 bazen 31 bazen 30 bazen 33 bazen 34 (nadir olsada 34) normal sınırlar içinde bir döngüm var. Size daha önce dedığım gıbı yumurtlama günümü bilmek için lh kiti kullandım bu ay.

Adetım 8 mayısta başlayıp 13mayısta bitmişti.

Bnde 21 mayıs yanı adetin 14. Gününden 20. Gününe kadar lh testi yaptım ama hiç pik olmadı.testi yapmayı bıtaktım dediğiniz gıbı bugün itibariyle.

 Bunlara dayanarak Asıl sorum şu ki ; 13 mayısta biten adetten sonra 16 mayısta kondom içimde kaldı eşim boşaldıktan sonra çıkarken nasıl oldu onuda anlayamadık ama o hamle ile bn çwkiverdim panikle.sperm değdimi vajene değmedimi bilmiyorum. Normal bi zamanda adetim biteli 2-3 oldu sıkıntı olmaz dıyebilirdım ama lh da hiç piki görmeyınce acaba erkenmi yumurtlama olduda bn kaçırdım testte mi dıye evham yaptım.Ben telaşlıyım neden dersenz lh da hiç pik görmeyince erkenmi yumurtlama oldumu ya 16 mayısta (adetın 9. Günü) olan ilişkiden bir risk olursa diye.

Sdce bu konuda cevap rica ediyorum hocam sizden. Bu komdomun içimde kaldığı ilişkide risk varmıdır.rahat olmalımıyım fazlaca stres halindeydim.rahat olmalımıyım ne yapayım hocam bu kınuda cevap rica ediyorum sizden sadce

1 cevap

risk yok bekleyin adet kanamanız  olacaktır


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor
...