Op. Dr. Kemal HÜKMEN

Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Kadın Hastalıkları kategorisinde
Merhabalar Hocam. Ben ilaçsız adet göremiyorum. bundan 3 ay önce tedaviye başladım. Tedaviden önce doktor tarlusal verdi 4 gün içtim ilaç bittikten 7 gün sonra Adet oldum. Akabinde adetle birlikte Promotil Women ilacını kullanmaya başladım 3 ay. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce amh 0.02 idi. 3 ay bitti Promotil Women test yaptırdım amh için 0.01 a düştü. Doktor Bana Adet olmam için yine tarlusal verdi bu sefer ilaç biteli 14 gün oldu Hale’n adet olamadım ve hiçbir belirti de yok. Doktor kan testi yaptır dedi negatif çıktı dün. Ayrıca Hocam Promotil Womenı kullandım amh yükselmesi gerekirken düştü tarlusal ile Adet olurken olamaz oldum. Doktora durumu söyledim yumurtalıkların iyice tembelleşmiştir başka bir ilacı deneyelim adet için dedi ne yapmalıyım ben bu durumda ? Neden adet olamıyorum Hocam ? Yardım ederseniz çok sevinirim.

1 cevap

Değerli okurun
Yumurtalık rezervi çok çok düşük östrojen üretimi yok bu sebebten tarlusal işe yaramaz ıyi bir merkezden yardım alın diyorum
13 Kasım 2018 Kadın Hastalıkları kategorisinde peki ya hayat ? sordu tarlusal ile daha öncesinde Adet olurken olamamak


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor
...