OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Gebelik kategorisinde
Hocam merhaba. 12 haftalık hamileyim bugün doktorum ferrum fort ve magnesium diasponal verdi. Ferrum fort sabah akşam 1 tablet aç yada yemeklerden 2 saat sonra dedi , magnesium içinde sabah 1 tablet dedi .

Ferrum fortın prospektüsünde levotiroksin benzeri ilaç kullananların aralarında en az 2 saat süre vermeleri gerekiyor deniyor. Sabahları aç karnına levotiron 100 kullanıyorum. Ferrum fortu yemeklerden 2 saat sonra kullansam emilimi nasıl olur? Sabah ilaçlarım çakışmaması için ? Magnesium ve ferrum fortu aç tok nasıl kullanayım?

1 cevap

elbette olur geçmiş olsun


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor Created
Kemal Hükmen
...