OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Gebelik kategorisinde
Öncelikle merhabalr

Affiniza sığınarak yazıyorum yalvaririm hepsini okuyun rica ediyorum olay yumurtlama günümde oldu

Sevgilimin zevk suyu gelmişti uzerinde pantolon ve boxer vardı daha sonra ben elimi içine sokup penisini elledim. Penisi hafif nemliydi. Hami böyle elinizi yikarsiniz sonra kurutursuzun ama nemlilik kalır öyle.

Bir iki dk sonra lavobaya gittim benimde zevk suyum gelmişti temizlemek amacıyla vajinami elledim daha sonra bjsey olur diye korkup su falan hic Bir şey suremedim. Öyle kaldi.

Daha sonra beklenen regl tarihimden 3 gün önce regl oldum . 4-5 gün surudi pedimi tasiridigi bile oldu.

Daha sonra 2. Yi diğer regl tarihimden 2 gün geç oldum. Ama İKi gün gecikince aşırı stres yaptım korktum. Çok korktum . 12 şubatta aksama doğru kahverengi kırmızı leke seklinde geldi 13 şubatta sabah tam anlamıyla başladı 4-5 GÜn sürdü fakat son 2 gün biraz miktarı azdı (VE İKİSİDE PİHTİSİZDİ)

3. REGLİMİ eğer mart ayinin 15'inde olsaydım en son ki adet tarihimle arasinda 30 gün olacaktı fakat 9 gün gibi bir gecikme mevcut. Hocam diğer gördüklerim üstüne gorme olabilir mi? Bir kadın yazmıştı regl olmuş hatta 6-7 gün surmus daha sonra gebe olduğunu ogrenmis. Hocam gerçekten çok korkuyorum.En ufak bir gramcik bile olsa risk varmi 18 yaşından Küçüğüm çok pismanim yemin ederim. Bide bugün sabah kalktığımda sanki midem bulaniyordu. Ufacık bir risk bile varmı.? Yemin ederim geceleri gözüme uyku girmiyor sınav senem 3 ay sonra sinavim var. Rahat olmalimiyim?

1 cevap

kısaca

GEBELİK DURUMU YOK

GEBE DEGİLİSN
27 Mart 2021 Gebelik kategorisinde misafir sordu
27 Mart 2021 düzenledi
Hocam .mm


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor Created
Kemal Hükmen
...