OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Gebelik kategorisinde
Doktor bey bugün detayli ultrason girdim. Raporda: plesanta inferior polü internal ostan 24 mm yukardadir. Takip önerilir.

- solda belirgin bilateral uterin arterde minimal erken diastolik notch izlenmiştir. Klinik gereklilik halinde 26. Haftadan sonra doppler kontrol önerilir.

Bunlar yazıyor hocam önemli bisey mi. Bn ne oldgunu anlamadim. Rica etsem anlayabilecegim şekilde söyleyebilirslmisiniz

1 cevap

plsenta cx den yeteri kadar uzakta sorun olmayacaktır uterin arterde darama var denmiş

prekelamsdi  erken dogum  ve düşük klılo gigi durumlar çıkabiliyor bu durumda  daha sık usg takibi önerilir
26 Mayıs 2021 Gebelik kategorisinde Misafir sordu Cevaba yönelik


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor Created
Kemal Hükmen
...