OP. DR. KEMAL HÜKMEN 'den RANDEVU Almak için TIKLAYINIZ.

Diğer kategorisinde
Hocam meraba benim iç dudaklarımda 4 5 tane çok ufak 3 tane hafif belli olan iğne başı kadar siğil et beni gibi bişey farkettim aynı zamanda makatta da et gibi bi tane bişey var ama ufak basur memesi mi yoksa siğil mi bilmiyorum? yumuşak et gibi bi tane bişey.

İkinci olarak hocam ben polis okuluna gireceğim girerken hastane kayıtlarında hastalıklara bakıyolar  hastaneye gitmek istiyorum ama kayıtlara hpv diye direkt düşülüyormu doktordan rica etsem genel muayene veya başka bi şekilde yazar mı krem tedavisiyle şimdilik halletmem lazım sonrasında aldıracağım ama size gelsem veya başka bi kadın hastalıkları doktoru veya jinekolog bunu uygular mı.

1 cevap

bu işi varsa özel kadın dogum muayenehanelerinde hallettirmeye bakın kayıtlara girecektir


Hoşgeldiniz, OP. DR. KEMAL HÜKMEN ile Soru Cevap sayfamız sizlere sorularınızın cevaplanması için bir ortam sağlar. Tüm sorularınızı kolaylıkla sorabilirsiniz. 24 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Online doktora sor Created
Kemal Hükmen
...