Hocam bidaha kendim hayatta bakmam. Bu tür eylemler zarar vermez demişsiniz. Benim aklımı karıştıran sıcak su ile duş aldıktan sonra regl olmam ve regl iken büyük dudakları yana doğru esnetip, çekip, ıkınarak vajinaya bakmış olmam. Ve vajinada görüntünün sürekli değişiyor olmasıydı. Zaten bir şey anlayamadım. Parmağım da içeri hiç girmedi. Bunun üstüne aklımı karıştıran bir diğer konuda regl sırasında yanma batma hissi ve kasıklar da ağrı olmasıydı. Gerçi regl öncesi de büyük dudaklar tahriş olmuştu ve ağrı vardı. Regl sonrası ağrılar geçti. Beyaz akıntı her zamanki gibi devam ediyor ama koku kaşıntı yok. Kızlık zarının bu şekilde zarar görme ihtimali var mı hocam.
Bu durumda hocam vajinaya herhangi bir giriş de olmadığı için zar sağlam diyebilir miyiz? Aşağıda belirttiğim şeyler hocam bekar birinde olan normal anatomi mi zar sağlam mı? Hocam bide vajina görüntüsü neden sürekli değişir? Kısa bir bilgilendirme yaparsanız içim rahat edecek hocam.
Anatomi için ;
Vajinada idrar deliği hariç iki tane küçük yuvarlak deliğin olduğunu gördüm. Arası et ile ayrılmıştı. Küçük top gibi bir et parçası da vajina girişinin hemen ucundaydı. Akıntı gelen deliğin ıkınmaya bağlı olarak sürekli görüntüsü değişiyordu. Bazen küçük yuvarlak,bazen dağınık bir yapıda sanki bozuk gibi, bazen çentikli, bazen hiç belli olmuyordu. Tamamen et ile kapalı gibi duruyordu.